Varna24.bg Дърветата по бул. "Съборни", които от миналото лято умишлено бяха

...
Varna24.bg Дърветата по бул. "Съборни", които от миналото лято умишлено бяха
Коментари Харесай

Умъртвените с нафта дървета по Съборни вече ги няма! Отвори се гледката на новата бизнес сграда

Varna24.bg Дърветата по бул. "Съборни ", които от предишното лято умишлено бяха умъртвявани с нафта, към този момент са изсечени, видя кореспондент на Varna24.bg .
Напълно е допустимо техният "убиец " да е постигнал задачата си, а точно да се отвори панорама за новата бизнес постройка, която оставаше засенчена от десетилетните колоси. Днес в пънчетата на дърветата още личаха следите от човешката свирепост. 
Информацията за похищението популяризира през юли 2016 година варненец в обществената мрежа. 
Тогава той разгласява текст и фотоси, от която излиза наяве, че три дървета по бул. "Съборни " във Варна вехнат и са пожълтели.
Мъжът направи догадки, че евентуално дърветата пречат на новостроящ се хотел в непосредствена непосредственост до тях. Той разяснява, че по стеблата на пожълтелите колоси има пробити дупки, в които някой е излял нафта. Въпреки, че са подрязани напълно неотдавна дърветата гният, заяви тогава очевидецът.

От районното кметство "Приморски " пък оповестиха, че и при тях има подаден сигнал и от там са уведомили полицията.

Подобен случай на "убийство " на дървета имаше и в региона на Колхозния пазар във Варна.

До момента не е ясно кой и с какви подбуди унищожава част от белите дробове на морската столица и дали това има общо с новопостроената постройка по "Съборни ". 

Факт е обаче, че след изсичането им огромната осведомителна табела, че се отдават пространства чартърен в новата постройка се вижда отдалече.  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР